Cautare

1527 de rezultate pentru "accident rutier inyre slobozia si drajna 17 01 2010hey1" (3.48 secunde)
Trafic restrictionat pe Calea Victoriei, in perioada 02 - 03 septembrie 2017 Cu ocazia desfasurarii unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 02 - 03 septembrie 2017, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
- In conditiile in care conform programului de guvernare sunt preconizate cresteri ale salariului minim brut pe economie, pentru a nu creste excesiv cuantumul amenzilor raportat la veniturile cetatenilor si la gravitatea faptelor, aceasta masura a fost adoptata de Guvern, a afirmat un oficial guvernamental, citat de News.ro.
Am urmarit cu mare atentie reuniunea comuna a Guvernelor Romaniei si Republicii Bulgaria, din 24 aprilie a.c. desfasurata la Craiova, unde s-a discutat printre altele, si despre noul pod peste Dunare dintre Romania si Bulgaria.
Primarul Calarasiului, Daniel Stefan Dragulin, i-a trimis o scrisoare lui Ponta In atentia domnului Victor PONTA - Prim-Ministru al Romaniei Stimate domnule Prim-Ministru, In numele meu, al Primariei municipiului Calarasi, al Consiliului Local Calarasi, cat si in numele tuturor calarasenilor, va rog, in contextul analizei care se face la acest moment cu privire la stabilirea amplasamentului noului pod peste Fluviul Dunarea, intre Romania si Bulgaria, sa intreprindeti toate demersurile cu privire la excluderea oricaror argumente subiective in formularea alegerii privind locatia celui de-al treilea pod intre cele doua tari.
Lucrurile s-au rezolvat pe loc si localnicii nu vor mai suferi de frig. ... Peste tot pe unde se aflau pomi pe soseaua ce leaga Bucurestiul de Oltenita, pe acestia erau lipite afisele electorale ale UN PSD+PUR si ale candidatului acesteia la Presedintie, Adrian Nastase.
"Nu ma vad condus de liderul conservatorilor, Dan Voiculescu", chiar si daca presedintele PC ar prelua functia de vicepremier.
Tronsonul a fost inaugurat de premierul Calin Popescu- Tariceanu si ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, care au si testat portiunea de autostrada. Segmentul de autostrada a fost deschis provizoriu si anul trecut, dar numai pe un singur sens, in perioada sezonului estival.
Ministerul Transporturilor vrea sa suplimenteze bugetul alocat in acest an constructiei a doua tronsoane ale autostrazii Bucuresti-Constanta, respectiv Drajna-Fetesti si Fetesti-Cernavoda, cu 14,09 mi-lioane de lei, la 46,38 milioane de lei, din sumele necheltuite anul trecut.
Patru firme au depus luni ofertele pentru licitatiile organizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, pentru asigurarea serviciului de paza pe autostrazile Soarelui si Bucuresti-Pitesti-Centura Pitesti.
Dupa 2005 s-au deschis doar vreo 100 Stopartakm, adica Drajna-Fetesti (33 km), centurile Sibiu si Pitesti, precum si Turda-Gilau (50 km).
euro la nivel international, si-a construit o retea de furnizori locali care cuprinde 40 de fabrici de mobila si decoratiuni de la care cumpara umerase (Gherla), patuturi pentru copii (Drajna-Prahova), farfurii (Alba-Iulia) sau cesti (Sighisoara) care ajung in cele 340 de magazine din lume.
Or, dupa cum este cat se poate de vizibil, ministrul agriculturii numai ca nu iese in teritoriu nu poate fi acuzat, cea mai mare parte a timpului sau de lucru fiind impartita intre obligatiile europene si vizitele de lucru la obiectivele importante din tara.
Pentru a putea ajunge acolo, trebuie sa te abati circa 12 kilometri din drumul principal dintre Vama Veche si Balcic.
Cu voia presei si a persoanelor interesate sa gaseasca tot mai multe "bube" fostului prim ministru, actual presedinte al Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, matusa a ajuns chiar si in gura actualului premier Calin Popescu Tariceanu.
Mai multe tari europene sunt afectate de caderi masive de zapada, fiind inregistrate numeroase accidente, in timp ce mai multe aeroporturi si-au intrerupt activitatea. Traficul rutier si aerian a fost puternic perturbat, ieri, in sudul Germaniei, din cauza caderilor de zapada care au provocat moartea a doi automobilisti.
Mai multe tari europene sunt afectate de caderi masive de zapada, fiind inregistrate numeroase accidente, in timp ce mai multe aeroporturi si-au intrerupt activitatea. Traficul rutier si aerian a fost puternic perturbat, ieri, in sudul Germaniei, din cauza caderilor de zapada care au provocat moartea a doi automobilisti.
Aplicatia care iti arata cum sa eviti blocajele din trafic, in Bucuresti Ambuteiajele din trafic vor putea fi evitate cu ajutorul unei aplicatii disponibile pe GPS, smartphone si tableta.
Razvan Ciobanu, 43 de ani, a murit luni dimineata intr-un accident rutier, produs la iesirea din Sacele spre Navodari. ... In urmatoarele trei saptamani, medicii si anchetatorii vor avea si rezultatele analizelor toxicologice.
La data de 18.12.2011, in jurul orei 01.00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Sos. ... La data de 17.12.2011, in jurul orei 15.00, politisti din cadrul Biroului de Ordine Publica al Sectiei 14 Politie l-au depistat, pe Bd.
Nu mai putin de 22 de soferi au ramas fara permisele de conducere si 15 s-au ales cu dosare penale sambata noapte, in urma unei actiuni de amploare a politistilor de la Rutiera facuta pe drumurile din judetul Dolj.
google-analytics.com